Eilen kun sähläsin sen blogin muuttamisen kanssa, niin tais jäädä noi Sinisen Siskon, alias Blue Nun, kaikki kortit vähän toisarvoiseen asemaan. Eli jos et niitä eilen huomannut, niin ne löytyy postauksesta

Kun Kusti polkee, niin posti kulkee


Siellä on sitten vallan ihania
kin kortteja.
Yöllä tuli taas (!) kuningasajatus: osan korteista vien TAYSin lastenosastolle ja osan käytän itse.
Niiden TAYSiin menevien mukana vien vähän kortintekotarvikkeitakin. Eihän niitä mullekaan vielä paljoa kertynyt ole, mutta on nyt ees jotakin. Siellä varmaan jo vähän vanhemmat lapset/nuoret vois kokeilla korttien tekoa.

Olisiko sulla lahjoittaa ylimääräisiä kortintekotarvikkeita ? Niitä ei siis tarvitse olla hirveitä määriä, pienistä puroista syntyy suuri virta. Ja jos haluat niin vie itse sairaalan lastenosastolle tai lähetä minulle niin minä vien ne TAYSiin. Mun osoitteeni saat kun pistät tuleen mulle sähköpostia ja omat tietosi.

Olen tehnyt lastenosastolle niitä pieniä myssyjä ja tumppuja, vienyt sinne kaikki Poitsun vanhat Maija Mehiläinen - ja Muumilehdet, sekä joitain lastenkirjojakin. Ne on olleet ihan uudenveroisia. He ottavat ne ilomielin vastaan.

Ajatushan on se, että heille ei tarvitse lahjoittaa rahaa. Kaikkea muutakin käypää, siistiä, puhdasta ja ehjää otetaan vastaan. Sairaalat ei luonnollisestikaan oo mitään jätteiden keräyspisteitä ja on aina hyvä soittaa etukäteen, että kelpaako. Kaikissa sairaaloissa ei varmaan oo samanlaiset käytännöt.

Otan ilomielin vastaan kaikki lahjoitukset ja maksan postikulusikin. Se on kuitenkin niin kevyttä tavaraa, etten niistä konkurssia tee. Saat tietenkin itsekin maksaa ne postimaksut.

 

Sitten tohon toiseen asiaan eli Taaviin.
Illalla tuli sitten kunnon pissa. Apuna oli varmaan se, että juotimme
sille, useemman kerran päivän aikana, semmosella lääketruutalla vettä. Tänään on edessä sama homma ja muinakin päivinä niin kauan kuin tarve vaatii. Voi olla edessä sama jännittäminenkin.

Mitä sitä ei tekisi rakkaansa eteen ! ? !


Myspace Comments