Siis ensimmäinen paketti tuli tänään, nyt sieltä Hobbyhousesta.
Siellä oli muutama tavallinen 3D-arkkikin eli niitä leikattavia, ei stanssattavia. Saas nähdä koska pystyn niitä leikkeleen, en ainakaan vielä vähään aikaan.

Niskakipu on huomattavasti helpottanut, mutta se johtuu vain noista lääkkeistä. Koska en aio syödä niitä loppuikääni, niin parantelen niskani kuntoon, ennen kuin alan yhtäkään korttia leikkaan ja kokoon. Tulehdusarvotkin on saatava normaaleiksi.

Niillä lääkkeillä on nyt sit ollut oikein kunnolla sivuvaikutuksia. Mää en enää muistanutkaan minkälaisia voi sellaiset tosi ikävät sivuvaikutukset olla. Kädet vapisee ihan hirveesti, huimaa ja oksettaa. Sit on sellainen kylmä hiki otsalla ja välillä tuntuu siltä, että nukahdan istuvilleni. Oon jo muutaman kerran torkahtanutkin.
Tänään oon oksentanutkin muutaman kerran eli olo on ollut aikas kurja. Mun täytyy huomenna kysyä henkilääkäriltäni, että onko noi särkylääkkeet ihan suositeltavia mun muiden lääkkeitten kanssa. Jotenkin on alkanut itseäni epäilyttään.

 

Tossa alapuolella on sitten osa niistä koottavista korteista. Mun mielestäni tosi kauniita. Siitä alkuperäisestä kuvasta päätellen noi kukkakulmat ja -suirot olis ollut sellaista tosi ohutta silkkipaperia. Onneksi ei ollut, koska ehdin jo miettiin pääni melkein puhki, että millä ne saa nätisti kiinni siihen korttikartonkiin. Meinaan sillai, ettei liima tai kakspuoleinen teippi olis näkynyt siitä ohuesta paperista läpi.

Halpojakin noi muuten on, vaan 0.25 - 0.40 euroa/kpl.

Värit ei oo kuvissa ihan kohdallaan, otan huomenna päivänvalossa uudet kuvat, jos vaan muistan.
Nyt taas väsyttää niin, ettei silmät pysy auki ja tekee taas huonoakin. Menenkin ottaan pikku päikkärit.