Ihan ihme juttu !

Nukuin kymmenen tunnin yöunet. Se on kuulkaa meikäläiseltä saavutus. Menin nukkuun yhden aikaan, heräsin klo: 8.30 ja klo: 9.00 menin uudestaan nukkuun, kun oli niin saamaton olo, ja heräsin klo: 11.30.
Se voipi olla, että otin vähän takaisin niitä öitä kun nukuin pikkuisen sellaista koiranunta, osan yöstä, ton Taavin takia.
BTW: pikkuista pisua taas odottelen.

Eilen kun postasin niistä raakapakastepullista ja niin kehuin ostavani niitä laskiaiseksi, niin nyt en niitä sit saanutkaan. Olivat kaupasta loppu. Tosin onhan niitä muitakin merkkejä kuin Rainbow, jos en nyt vallan väärin oo kaupassa katsonut.

No, pelkästään tossa kauppakeskuksessa on kolme markettia + sitten lähistön muut ruokakaupat. Eiköhän jostain löydy. Niin ja tietty se S-Market jossa toi Poitsu on välillä töissä. Niin kuin nyt tänäänkin.

Mää oon meinaan nyt päättänyt, että tänä laskiaisena meillä syödään muita laskiaispullia kuin kaupan valmiita ja jos ei muu auta niin oon valmis uhrautuun. Huh ! Leivon itse tai siis Poitsun kanssa sen 2½ desin taikinan.
Voi mikä uhraus !

Ei sillä ettenkö leipoo osais, kyllähän se onnistuu hyvinkin, mutta kun se pienen taikinan teko on niin turhauttavaa. Kun tuntis ees naapurinsa niin hyvin, että vois upottaa niille osan pullista, mutta kun en tunne. En oo koskaan ollut mikään naapuri-ihminen ja se oppi on ihan kotoo saatu. Niin eikä mulla oo pakastinta mihin voisin säilöö ne täyttämättömät pullat.
Täytyisköhän kutsua tiistaina kahvivieraita, siis testiryhmä koolle ?
Asiaa täytyneekin oikein harkita. Niillehän sitä vois sitten upottaa ne loput pullatkin.


Oottekos muuten käyteet KMSU:n blogissa katsomassa oikein laskiaispullan mallia. Ah, ne täytteetkin ! Ovat kyllä kokeilemisen arvoisia.


Ai niin, muistapa sitten kertoa mielipiteesi.
*klik, klik*


Eipä sitten tähän hätään muuta. Palaillaan !

 

Photobucket