Täällä sitä taas hillutaan !

Yö meni vähän niin sanotusti käsille, nukuin pesuvatin kanssa sen mitä nyt nukuin. En uskaltanut ottaa nukahtamislääkkeitänikään silloin kun sänkyyn menin ja sen nyt varmaan voi arvata kuinka siinä kävi.
Ei siis mitenkään, ainakaan unen suhteen. Killittelin silmät auki sängyssä, joka oli muuttunut vesisängyksi heilumisesta päätellen, ja otin ne lääkkeet vasta neljän maissa. Oli pakko ottaa kun alkoi meneen hermot. Sit nukuinkin 5 tuntia ihan syvää unta. Äsken otin sen särkylääkkeenkin ja jos se nyt vielä tekee sen huonon olon, niin sitten täytyy vaihtaa se lääke johonkin toiseen. Mulla on jo reseptikin.
Toivottavasti ne toiset lääkkeet on yhtä tehokkaita ilman niitä sivuvaikutuksia. Tai no, enhän mää tiedä johtuko se huono olo niistä vai jostain muusta.


Asiasta sit toiseen asiaan.
Onks muille tullut roskapostikommentteja ? Mulle tuli tässä joku päivä, tai oliskohan se ollut toissayönä, kolme kappaletta Viisikon blogiin ja aattelin kysyä Tuomakselta, että missäs nyt mättää. Tän uuden systeeminhän pitäis olla sellainen, ettei sitä sanatarkistusta enää tarvita. Toivottavasti ei lätkähdä 135 roskakommenttia yhden yön aikana, niin kuin mulle taannoin kävi. Siinä sitä oli kuulkaa poistamista. Meinas ihan tulla äitee ikävä.

Mutta kyllä Tuomas varmaan tietää mistä niissä roskaposteissa on kyse.


Ja sit kuulkaa taas tuli postia postia. Ei se mistään firmasta tullu, vaan Siniseltä Siskolta. Tai no kohtahan sitä voisi kutsua Sinisen Siskon Korttipaja Oy:ksi, niin paljon sieltä on tuotettu nyt kortteja muiden iloksi. Luittekos sieltä sen blogista tän jutun ?

Perjantaita
30.01.2009 - 11:53

Siinä postauksessa oli näytillä yks sellainen ihana pitsimäinen 3D-kortti, jonka Sininen Sisko on tehnyt ja nyt se kortti on kuulkaa MULLA ! Se päätyy ihav varmana kehyksiin ja seinälle, se meinaan on tosi kaunis.

Kiitos paljon Sininen Sisko !Paljon muutakin siellä isossa kirjekuoressa oli, mutta tähä hätään en saa kuvia kun kameran akut on latauksessa. Laitan kuvia heti kun ne on lataantuneet vai pitäskö sanoo latautuneet (?). Laitan tosta pitsikortistakin oikein lähikuvan.
Sorry vaan Sininen Sisko, mutta se ei oikeen tuu tossa kuvassa oikeuksiinsa. LISÄYS: Kuva vaihdettu klo: 16.09.


Sit vielä yks asia:

KMSU:n blogi
sta löytyy taas parikin hyvää leipomisohjetta. Skonssit ja Runebergin kakkuset.
Skonsseja tulee tehtyä ihan liian harvoin, vaikka ne on nii-in helppoja tehdä ja hyviäkin. Mistähän se johtuu, että kaikki yksinkertaisemmat, mutta hyvät, ohjeet painuu jonnekin unholaan ?
Runebergin kakkusia voi taas tehdä ja syödä muulloinkin kuin Runebergin päivänä. Meikäläinen ainakin söis.
Eilenkin söin yhden ainoon, joka tosin oli sitäkin parempi, mutta se meni samaa tietä
suoraan vessanpyttyyn kuin meni mahaankin. Harmitti, kun se oli vielä niin hyväkin.

 

Tässäpä tätä nyt tällä kertaa.

 

 

bear-cup.gif