Mulla on taas Taavi käsivarsillani ja tää kirjottaminen on hiukan hankalaa.

Tänään on uskomattoman upee keli, ainakin täällä Tampereella. Aurinko paistaa ja pakkasta on nyt 6 astetta. Taas oikein sellainen hiihtokeli tai yleensäkin ulkoiluilma. Se on hyvä juttu se, koska tein eilen itselleni lupauksen, että teen joka päivä pienen kävelylenkin.

Photobucket

Vaikka en tekiskään mitään pitkää, enkä vedä hiki päässä, niin kuitenkin pienen lenkin. Ties vaikka keväällä olis jo siinä kunnossa, että jaksaisi alkaa pyöräileen. Mää en oo pariin vuoteen pyöräillyt, vaikka oonkin aina tykännyt siitä. Se on sellainen mulle sopiva liikuntamuoto, ihan niin kuin uiminenkin. Mistään ohjatusta liikunnasta en oo oikeestaan koskaan välittänyt. Haluan edetä omaan tahtiini, oli se sitten nopea tai hidas. Niin no tanssiminenhan on sellainen laji jossa täytyy edetä toisen mukaan ja se onkin sit ainoo laji jossa etenen toisen tahtiin.
He-hee, niin no, voi joku muukin laji olla, mutta tuskin muistan aikaa.

 

Photobucket


Muutenkin ajattelin pikkuhiljaa aloitella vähän terveellisempää elämäntapaa. Lopettaa esimerkiksi iltasyömisen kokonaan. Tai siis muuttaa sen ainakin paljon kevyemmäksi ja hedelmäpitoisemmaksi. Eihän siihen välttämättä joka päivä oo mahdollisuutta, mutta esimerkiksi appelsiineja saa
nyt aika edullisesti ja mää oon aina ollut appelsiinien ja muidenkin sitrushedelmien ystävä.
Siis ihan selkeesti ollaan menossa kevättä kohti kun mullakin on tällaisia ajatuksia ja haluan saada itseni parempaan kuntoon.

 

Mukavaa lauantaita teitille kaikille !


Photobucket