paistaapa sinne kuukin.
Ja jatkoa en sitten muistakkaan.

Kyä on taas hieno ilma; aurinko paistaa ja pakkasta on sellaset 4 astetta. Keli onkin sitten ihan toinen juttu. Mummot sipsuttelee hiljaa ja varovasti kun on niin pirun liukasta. Ja sipsutella tässä täytyy itse kunkin, vaikka ei mummo ookkaan. Täytyis olla tommottet jalkineet kun tolla Poitsulla on, niillä ei taatusti luistele. Ei vaikka yrittäis.

Olivat muuten kohtalaisen kalliit popot silloin kun ne ostettiin, nahkaa kun ovat. Ne on nyt ollut Poitsulla käytössä melkein kesät talvet jo jotakuinkin 5 vuotta, eikä ne oo menneet miksikään.
Sen lookiin kun ei kuulemma sovi muunlaiset kengät. Poitsu ei oo gootti eikä mikään muukaan sellainen, se nyt vaan sattuu tykkään pitkästä nahkatakista ja tollasista kengistä. Tosin ei mua se goottiuskaan häiritsisi, ittepähän ne vermeet päällänsä pitäis. Jos mää olisin kymmenen vuotta nuorempi, niin voisin pitää minäkin sellaisia, tosin tietyin varauksin.

Takasin noihin popoihin. No on sillä kesäkäyttöön samantyyppiset, mutta varrettomat. Eipähän oo niin kuumat. Pieniä naarmuja on noitten "nokissa" tai siis kärjissä, mutta muuten ne on kuin uudet. Eikä se ainakaan johdu siitä, että niitä oltais hyvin huollettu. Pyh ! Liekö vuosiin lankannutkaan niitä

.

Painavathan ne on, painaa varmaan ainakin kilon/kenkä ja tuovat samanverran hiekkaa ja soraa kurakelillä mukanaan sisälle. Niin ja nyt kun hiekoitetaan sellaisella sepelillä (mitä sitten lieneekin ?) niin sehän kulkeutuu mukavasti tollaisten kenkien pohjaurissa tohon eteisen matolle. Kissat sitten leikkii niillä kivillä ja menevät pitkin huushollia niitten perässä. Hoh-hoijaa !

Mutta pystyssä niillä pysyy !

 

Myspace Comments

 

Ai niin.
Aloitin uudestaan sen Panacod'in syömisen. Syystä siitä, että niska tuli taas ihan sellaiseksi "tulipalo"kipeeksi ja Panadol ei auttanut yhtään. Panacod tuntuu olevan tosi tiukka lääke ainakin tohon mun niskakipuuni. Syön niitä nyt vain 3 kpl/päivässä, kun silloin aikaisemmin söin 6 kpl/päivässä.
Yhtään ei ole ollut huono olo, en oo oksentanut, eikä huimaakaan. Ainoastaan väsyttää. Alan epäileen, että mulla oli silloin viime viikolla joku vatsaflunssa tms.

Että semmosta.