Siis Euroviisut. Tai ainakin Suomen finaali. Äsken, telkkarista.

Aloitus oli ainakin tosi mahtipontinen a la Teräsbetoni ja Missä miehet ratsastaa. Nyt vaan ei enää jaksa kuunnella sitä ja toivottavasti ratsastavatkin kohti auringonlaskua ja sitä myöten jo johonkin Huitsin Nevadaan. Huh-hah ! Anteeksi vaan Teräsbetoni ja heidän faninsa.
Tiätääks muuten kukaan vieläkö Turuus on Huitsin Nevada niminen kauppa ?

Miks mää katselen koko ohjelmaa ? Siks, että tiedän mistä huomenna puhutaan. Täytyyhän sitä olla selvillä kuka menee tänä vuonna häpäiseen Suomen.

No, ei Waldo's People oo ollenkaan huono valinta, päinvastoin. Yks parhaista, jos ei peräti paras, niistä ehdolla olleista. Tykkäsin myös Passionworksin biisistä Surrender,siis sen sällin äänestä, ja Tiaran Manalasta. Siinä biisissähän ei ollut oikein viisutunnelmaa, mutta muuten hyvä biisi. Kaikki ne
muutkin voit käydä kuuntelemassa YouTubesta.

No, ihan pääasiahan kumminkin oli, että Moskovaan ei lähtenyt
Jari Sillanpää, eikä varsinkaan Tapani Kansa. Jäk ! Jos niin olis käynyt, niin olisin hävennyt silmät päästäni ja muuttanut Ruotsiin kera yhden samanmielisen. Nyt ei sit tarvi.
BTW: kiitos vaan "katselu"seurasta sinne toisaallepäin Suomen maata. Tekstarit lenteli tiuhaan tahtiin koko viisujen ajan.


       

Non, ni ! Mitäs oot mieltä ?


 


Tuli sit taas tilailtua 3D arkkejakin. Hullu mikä hullu ! Joutessaan tekee kaikenlaista hölmöö. Sitä en tiedä pystynkö koskaan saamaan näitä valmiiksi, mutta pakko oli tilata. Ihan pakko. Ovat nii-in kauniita ja mikä parasta, nää on nyt niitä stanssattuja. Siis kuvia ei tarvitse leikata irti, vaan ne ovat helposti irrotettavissa arkista.

Mulle kyllä luvattiin tekoapua, jos tarvin. Kiitos vaan kovasti. Ihanaa kun on sellaisia ystäviä jotka tällaisissakin asioissa auttaa.

Non, ni ! Mitäs sitten näistä oot mieltä ?
Huomaaks mistään, että tykkään 3D-arkeissa
just kukista ? Johtuiskoos siitä, että niistä löytyy kaikki helpoimmat ?

http://gloubiweb.free.fr/clipartsA6/deco84.gif


 

Kävin muuten perjantaina taas henkilääkärilläni. Siitä kerron sit tuolla toisaalla.

 

Hvää ötyä !

 

 

 

50 000 ?