Tein ensimmäisen nettitilaukseni koskien korttien tekoa. Tais mennä järki sen siliän tien. Meinaan se loppukin mitä on jäljellä.

Sininen Siskokohan (anteeksi kauheesti, mutta en oo nyt varma ?) se tais olla joka sanoi, että voinhan tehdä kutsukorteista muunkinlaisia kuin 3D-kortteja. Eivät olisi niin aikaa viepiä, eikä ottais niin paljon niskankaan päälle. Ja onhan 30 kpl 3D -korttia aikas iso määrä jo taitajallekin, saati tällaiselle noviisille, joka saa niskansa kipeeksi jo muutamasta kortista.

No minä tietysti laitoin sen neuvon korvan taakse ja se pomppas sieltä heti esiin kun näin nämä korttipohjasetit:

Korttipohjasetti, sydänkuvio-orvokkikulmat, A6

 

Korttipohjasetti, lohenpunainenruusukulma, A6
Näitä myös kermanvärisenä.

 

Korttipohjasetti, siniset kulmat, A6


Korttipohjasetti, auringonkukat, A6

 

Lisäksi tilaukseen tuli muutama 3D kuva-arkki, yksivärisiä korttipohjia, kunnon lyhytteräiset sakset  (mullahan on nyt käytössä sellaiset Fiskarsin teräväkärkiset pikkusakset) ja niitä tarratyynyjä.

3D sakset

 

Laitan kuvan siitä tavaramäärästä jahka saan sen. Se menee kyllä ens viikkoon. Lasku ei tehnyt kuin 23 euroa, eikä postikuluja tullut ollenkaan. Siis aatelkaa nyt ! Ei postikuluja ! Olikohan se raja 20 euroo, en muista.Tässä aamutuimaan, kun ei Vuodatus toiminut, se herjas jotain error 111, niin etsiskelin TTK - kisailijoiden kuvia. No, löytyihän niitä.
Nyt mulla vaan on ongelma:
Kun omasta mielestäni ne TTK - postaukset on aika pitkiä, - kaikkia ne ei suinkaan kiinnosta -, enkä kuitenkaan haluais niitä lyhentää, niin pitäisikö mun tehdä niille jokaiselle parille oma sivu tohon Sivut - laatikkoon ? Laittaisin sit linkit sinne.

Käy katsomassa viime vuotisia postauksiani ja kerroppas sitten taas mielipiteesi mulle.


Hyvää torstaita vaan kaikille !