Huh !
Kylläpä kesti kauan, ennen kuin sain tän postauksen valmiiksi. Kirjoittelin sen jo kertaalleen, mutta sitten alko tulla Internal server error - ilmoituksia. Huoh ! Onneksi olin esikatsellut postaustani, joten mullahan oli tallella koko siihen mennessä kirjoittamani postaus. Oli, oli ! Siis OLI !
Siihen asti kunnes netti kaatu.
Ja se siitä postauksesta.

Eilen kävi niitä ruokavieraita koemaistamassa kalamurekepihvejä ja täytettyä graavilohirullaa. Niiden lisäksihän mää tarjosin hernekeittoa ja pannaria. No, ainahan tekevälle sattuu jotain ihmeellistä, niin nytkin:

Sitä lohirullaahan pitää pitää vähän aikaa pakastimessa ennen tarjollepanoa, noin 1 - 1½ tuntia, jotta se vähän kohmettuu ja on sitten helpompi leikata siivuiksi.
Tänä aamuna mää muistin, että se lohirulla on yhä edelleen siellä pakastimessa. Olin unohtanut sen sinne. Sitä ei siis maisteltu eilen, eikä sitä paitsi tänäänkään, kun nyt se oli tietenkin ihan umpijäässä. Täytyy sulatella sitä sit huomiseks ja viedä sille testiporukalle maistettavaks. Tai ainakin testiporukan toiselle parille.
Ateriaan ei nyt sit kuulunutkaa se graavilohirulla, vaan kalamurekepihvien lisäksi keitetyt perunat, kermaviilikastike, jonka seassa oli hyppysellinen katkarapuja, ja tomaatti-sipulisalaatti.

Ja eikun Bon Appetit !


Sain ison kimpun tulppaaneja. Molemmat porukat toi tulppaanikimpun tullessaan ja mikäli mää osaan laskea oikein, niin niitä on tossa kimpussa 20 kpl. Ovat niin ihanan värisiä, kahta eriväristä kaksiväristä, ja jo ihan varma kevään merkki. Tammikuussa.
Oli mukava istuskella ihan mukavassa porukassa pitkästä, pitkästä aikaa.
Taitaa olla niin, että nää vieraat on käyny viimeks 2 vuotta sitten. Vaikka matkaa ei ainakaan voi syyttää. Itse asiassa molemmat pariskunnat asuu 250 metrin säteellä.

No, eipä meikäläinen oo paljon jaksanut kekkereitä järjestellä, mutta se on jo toinen tarina ja toinen blogikin niille tarinoille.

Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille !

 


Ootkos katsonut tän ?
Hienon jutun Tuomas on tehnyt ihan meitä varten.