No eihän tässä paskempia.
Tai no oikeestaan just sitä. Heräsin nimittäin puoli kolmelta siihen kun mahaa väänsi ihan hirveesti. Tuntui siltä, että joku vääntää suolta rusetille. Hyvä kun vessaan kerkesin. Menin sit takasin sänkyyn ja hetken päästä sama peli uudestaan.

Nyt sitten istun koneella ja odotan, että koska seuraava vääntö tulee. Maha on niin omituisen tuntuinen, ettei tää siihen pariin vessaan juoksuun jää. No, tästä on ainakin lyhyempi matka.

Ja jotta tää postaus jatkais samaa kaavaa eli olisi ihan plääh, plääh ja vali-vali, niin niska on yhä edelleen niin kipee, että tota kallonpohjaakin jo kuumottaa. Ihme kyllä kädet liikkuu ihan hyvin, mutta ei tässä koneellakaan pitkää aikaa yhteen menoon voi olla, kun jo taas tuntuu siltä kuin puukkoo väännettäis tuolla lapaluiden välissä. Sit vaan särkylääkettä napaan, jotta voi taas jatkaa. Enhän mää nyt ilman konetta tuu toimeen. Ehei kuulkaa ! Määhän oon naimisissa tän kanssa.

                                              

"Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain." Ihan niin kuin hiiva ja sokeri.

Maanantaina ajattelin tilata sen lääkärinajan. Ei tää nyt ohi mee ilman sitä kortisonipiikkiä. Sillä se meneekin
sitten ohi useemmaks kuukaudeksi.

Ei, en oo koskenutkaan niihin 3D kortteihin, vaikka mieli olis tehnytkin. Nyt ei vaan uskalla, kun ei tämmöstä kipua enää viitsi lisätä. Mulla on joskus turvonnut noi niskalihasten kiinnityskohdatkin (?), jotka löytyy tuolta kallonpohjasta, ihan kananmunan kokoisiksi pateiksi. Silloin sain lääkäriltä oitis kolmen viikon sairasloman. Ilmeisesti ne pahkurat päässä ei oo hyvä asia.


Nyt olis tosi hyvä kun asuis omakotitalossa. Sais alkaa siivoon. Täällä ei kauheesti viitsi alkaa yöllä kolisteleen. Naapurit tulis varmaan seinän läpi, tai sit ne soittais poliisit. Poliisit sit vuorostaan soittais varmaan piipaa-auton todettuaan, ettei toi akka kulje ihan täysillä valoilla.

 

Taidankin tiskata ja sitten hipsiä takaisin sänkyyn. Tuntuu se rusetti vähäks aikaa auenneen.

Ai niin ! Piti vielä kysymäni, että kuinka moni osaa noita sananmuun..., siis kääntää noita sanoja niin kuin tossa otsikossa ? Sitähän harrastettiin kakarana ihan koko ajan, samoin sitä vede-kieltäkin.
Sehän menee näin: Mitä sää teet ? Eli: Vetämide veesäde veettede ?

See you later alligator !

 

 

3D nettikauppoja.