En jaksa olla ihailematta tota lumen määrää. Nythän on ihan ihanteellinen talvikeli kun mittarikin näyttää -5 astetta. Voi kun olis siinä kunnossa, että pääsis hiihtään edes tohon järven jäälle, mutta kun en oo. En mahdu ulkoilupukuuni, eikä mahdu monotkaan jalkaan. Ne on niin turvoksissa. Meinaan jalat.

Jos mää nyt jollain konstilla saisin sukset jalkaani ja pääsisinki eteenpäin niin kuka halvattu mut nostaa ylös jos kaadun ? Omin voimin en meinaan siältä ylös nousis. Siinä sitä oliski ihmettelemistä, kun möyrisin kontaten, sukset kainalossa, sieltä jäältä pois. No, kävishän se liikunnasta sekin ja varmaan hiki lentäs kun rämpisin siä metrisessä lumihangessa !
Pulkallakin mää tykkäisin laskea. Siinä vaan on sama homma. Mun täytyis aina kontata sen mäen päälle, eikä nää polvet kauaa sellaista kestäis. Eikä housujenkaan polvet.
No, sithän sitä sais verestää vanhoja taitojaan siltä ajalta kun paikkailin Poitsun housujen polvia ja persausta.

Eilen sit katselin taas viisuehdokkaiden esitykset. Tiätty ! Jotta saan haukkua kaikki lyttyyn. Sen ohjelman aikana ei löydy sitä kanavanvalitsijaa niin, että vois vaihtaa kanavaa. Mikä siinä muuten onkin ? Sitä vaan katsoo, voihkii, voivottelee ja häpee silmät päästänsä, mutta kanavaa ei voi vaihtaa ?
Ja kyllä häpesinkin. Ei oo meistä millekään maalle vastukseksi. Eiköös moni sanonut silloin kun Lordia oltiin valitsemassa edustaan Suomea Euroviisuihin, että vaihtaa kansalaisuutta jos se valitaan ? Mää vaihdan kansalaisuutta, jos meitä menee edustaan Tapani Kansa tai Jari Sillanpää. Voi kiesus !


Toivottelen nyt täälläkin hyvää viikonloppua vaikka sitä tuli jo naaraskarhun suulla toivoteltua.Lisäys  klo: 14.31.Tässä nyt on sitten kaikki osat leikattuina siihen yhteen korttiin. Vähän sieltä valkoista vilkkuu, mutta ne on sellaisissa paikoissa, että en edes yritä saada niitä pois.
Nyt taas tärisee kädet niin paljon, ettei leikkaamisesta tuu mitään.