Tän päivän toinen postaus.Pualustuksen puheenvuaro:
Vaikka
paljon notkunkin tässä koneella, niin kyllä mää sentäs jotain muutakin tehen. Meinaan kotihommia. Tiskaamisen alottaminen tuottaa aina suurimman ponnistuksen, mutta kyllä se sit suit sait sukkelasti sujuu kunhan sen aloittaa.

Tänään sain vähän muutakin aikaiseksi. Päällystin pari tuolia. Ne on tommottia tavallisia ruokapöydän tuoleja, mutta kun mulla on niitä 8, niin 2 on eteisessä. Niissä eteisessä olevissa on yleensä aina sellaisesta muovitetusta kankaasta  ("kerni")  tehdyt päälliset. Joo, siitä syystä, että ne on helppo pitää puhtaina, kun mun täytyy välillä nostaa jalkani tuolin päälle, että saan nilkkurit jalkaani. No, niihin päällisiinhän ei tartu kissankarvatkaan, eli ovat kaikkinensa kätevät.

Mullahan on samasta materiaalista irtopäälliset sohvassa ja nojatuoleissakin. Käteviä, etten sanoisi ja ihan on oman tuotekehittelyn tulos

.

 

Pyykkiä tuli taas pesastua koneellinen. En pidä mitään varsinaista pyykkipäivää, kun ei oo tota kuivaustilaa kuin yhden kylppärin verran. No, lakanapyykin käyn kyllä pesasemassa tua pesutuvassa.

Vähän esivalmistelin perjantain "hernekeitto- ja pannaripäivää". Tein meinaan kotikaljaa. Ei siitä pelkkä hernekeittopäivä tuukaan. Teen lisäksi kalamurekepihvejä, täytettyä graavilohirullaa ja keitettyjä perunoita. Täytyy testata noi pihvit, ne vaikuttaa niin herkullisilta. Joku yksinkertainen salaattikin pitäis tekasta.

Tohon hernekeittoon liittyy jonkinlainen A:lan sukukohtainen tarinakin, mutta siitä sitten myöhemmin. Joskus.