Lisää postauksia tälle päivälle. Vähän taas täydensin, 13.1.2008 klo: 6.52.


Löysin tän mm. Siniseltä Siskolta ja LiskoSiskolta. Vastailen ihan ite, kun ei mua haastettu.

1.  Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2.  Kirjoita säännöt blogiisi.
3.  Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4.  Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5.  Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6.  Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.1. Viikonloppuna saatan istua koko päivän yöpaita päällä tän toosan kimpussa. Aikaisemmassa elämässäni moinen ei olisi tullut kuuloonkaan, mutta niin ne ajat muuttuu. Tosin osaanhan mää olla ilman tätäkin, mutta silloin turvaudun kirjaston koneisiin ja se toimii tietty ajanvarauksella, eikä siellä voi olla "kuin" 3 tuntia/d. Siä ei siis istuskella koko päivää, eikä varsinkaan yöpaita päällä.

2. Saattaa mennä viikko, että en pistä nenääni huushollista pihalle, eikä sekään häiritse mua yhtään. Kauppa-asiat yms. hoidan jos/kun on pakko, mutta Poitsuhan meillä yleensä kaupassa käy.

3. Tykkään suunnitella ja pitää juhlia ja kaikkea niihin liittyvää ruoanlaitosta kutsukortteihin. Se on tietty ammattini suoma etu. Olen erityisen hyvä järjestämään yllätysjuhlia.

4.  Olen aina ollut kokeilunhaluinen. Joskus sukeltanut uusiin kuvioihin pää edellä miettimättä seurauksia. Onneksi ei ole käynyt pahemmin.

5. Rakastan eläimiä (niin kuin moni muukin vastanneista). Mulla on yhden karvattomamman perheenjäsenen lisäksi viisi karvaista perheenjäsentä. Niistä en luovu kuin ihan pakkopakon edessä.

6. Tykkään kirjoista, mm. keittokirjoista. Niitä tässä huushollissa on melkein 200 kpl. Eli enemmän kuin pienessä kirjastossa. Muitakin kirjoja kyllä löytyy ihan yllin kyllin omiks tarpeiks, kaikki oikeen hyvät kirjat kun on saatava ittelle. Voin lukea hyvän kirjan vaikka kuinka monta kertaa, en tosin peräjälkeen.


 

Onkoos kaikki jo haastettu ? Täytyy varmaan tehdä tutkailukierros.
Ota tää mukaas jos haluat, jätä vaan viesti kommenttilootaan.

 

Pääseeköös tässä huushollissa tänään ollenkaan haisteleen raitista ilmaa ?
Häh ? ! ?