No, ei oo ei, mutta ilmojen puolesta sais jo olla. Nyt ois meinaan luntakin, ainakin näillä main, ja lisää tuli eilisen ehtoon ja vieläkin hipsuttelee.

Laskiaissunnuntai näyttää olevan 22.2. ja laskiaistiistai 24.2.2009. Nyk kun tota lunta on, nin se oikeen korostaa sitä kuinka tärkeetä suomalaiselle, ainakim mulle, on selvä vuodenaikojen vaihtelu. Nin, että kesä on kesä ja talvi on talvi. Vaikka oliski ne paukkupakkaset. Meinaan talvella. Eiköös ne talveen kuulu ?

Vaikka kyllä mää muistan sen yhden äitienpäivän, täston nyj jo toistakymmentä vuotta aikaa, itte asiassa se oli vuanna 1995. Tultiiin äiten tyköö Vantaalta Tampereelle ja koko matkan sato nim paljol lunta, ettei eteensä meinannu nähdä. Onneks oli hyvä auto alla, semmone varmarimallin Pökötti. Sehäm menee eteenpäin kuj juna.
Moottoritiellä autot ajo neljääkymppiä, nim mahroton se myräkkä oli. Kyllä sillä matkalla useempiki ajeli tiänpiälen pöykkyihin, muttei mitään isompaa vahinkoo näkyny. Lumi vaan pöllähteli.

No, takas tohon alkuperäseen.
Viime vuadethan kun on tupanneet oleen syksyjä melkeen koko vuaden. Sitä loskamoskaräntäpa**aa on nähty nyj jo vähä monena talvena. Emmää sitä sillä sano, etteikö sitä tänäkit talvena viä nähdä, keveemmällä viimestään, mutta ompahan nähty luntakin ja pakkasta.

Vallan hieno oli se aamu viime perjantaina, kun talsin sinne omahoitajan jutusteluun. Ai, että.
Ne saapikkaan alla narskuvat paukkupakkaset viä puuttuu, mutta hyvä näinki. Eihä sitä nyk kaikkee voi samalle talvelle vaatia.

Tänään aamutuimaan luannonvalolla otettu kuva. ilman mitään yösäätöjä. Isona kuva on vallan upee.

Eli tästä nyt tuli taas ylistyspostaus lumelle, mutta hällä sev väliä. Lumi on ihana asia !
Kattotaan ny, mitä muuta tänään vois kirjotella. Ja eiku hyvää tiistaita kaikille !
J.K.
Niska on ihan juntturassa, sitä ihan polttaa ja se on kivikova. Käsiä oon venytellyt, muttei paljoo uskalla kun sattuu niin sairaasti. Saas nähdä joudunko hakeen kortisonipiikin.
Joo, joo, JOO ! Oma syy, oma vika, kuka käski olla sika, eikun siis ahnehtia niitten 3D-arkkien leikkaamisten kanssa.
"Hullu niin kylpöö, että nahka palaa
!" sano Römperih Hilima.


Sängynvaltaajat.
Yks puuttuu, Nöpö nimittäin nukkuu kirjoituspöydällä.