Onpas ponnekas otsikko

.


Talvikeli jatkuu yhä edelleen. Hienoa ! Aamuisin kun herää ja katsoo ulos, niin sitä oikeen odottaa näkevänsä sellaisen mustan ja loskaisen pihan. Siihen kun on jo niin tottunut. Sitä oikein säpsähtää kun nyt onkin niin valkoista ja valoisaa ton lumen ansiosta ja mittarikin miinuksen puolella noin 4 astetta.
Hyvä, hyvä, hyvä, hyvä !

Tässä on vielä pari kuvaa perjantaiaamulta, kun rämmin omahoitajalle keskusteluun:


Tänään aattelin aloittaa toisen 3D - arkin "pilppuamisen", vaikka niska onkin ihan jumissa. Käys vilaseen vaihtoehtoja ja kerro mielipitees mistä kannattais aloittaa.


Mää en tiedä *mitä oon aatellut huutaessani niitä arkkeja Huutonetistä. Enhän mää silloin tiennyt koko 3D-korteista yhtään mitään. Siitä on meinaan jo pari vuotta aikaa. Huusin myös valmiiksi koottuja, ei korteiksi asti, mutta ne oon jo lahjoitellut maailmalle. Samoihin aikoihin huutelin myös kiiltokuvia ja ne on visusti tallessa yhdessä lipaston laatikossa. Niitä en limpso, enkä lahjottele maailmalle.

*En mää kai mitään oo aatellut, se ostovimma on vaan kuulunut sellaiseen vauhdikkaaseen jaksoon.
Eihän mun lähituttavapiirissäni oo esim. pikkupoikia joille vois lähettää traktori- tai autokortteja. Noi nalle- ja siiliarkit on vaan muuten niin ihania, etten voinut vastustaa niitä. Aion nyt kuitenkin yrittää leikata ne, jos vaikka joskus raskisin ne jollekin lähettää.
Pikkutyttöjä onkin nyt kaksin kappalein. Velipojan kaksostytöt Eveliina ja Essi. Niillä on 1-vuotis synttärit 15.5.. Silloin voisi yhden tyttömäisen kortin väsätä.

Mitäs muuta teen tänään ? No, tiskaan ja pesen koneellisen pyykkiä. Siinä ne tärkeimmät sitten olikin. En mää muuta sit teekään. Paitsi istun nenä kiinni näytössä ja harrastan tätä rakkainta harrastustani. Bloggailua ja Facebookia !


Voihan se olla, että meen tänään vähän haisteleen tota ulkoilmaakin. Jos en muuten niin vien roskapussin.

 

Lisäys  klo: 13.31.