Korjailin vähän juttua 12.1.2008  klo: 13.00.


Eilisessä arvonnassa voitti
JOHANNA

Otapa yhteyttä sähköpostiini. Laitan pienen voiton tuleen.

Palasin siis entiseen talvipohjaani "yleisen mielipiteen" mielipiteestä. Eiköös tää oo hyvä pohja näin talvisaikaan ?

Lyhyekspähän jäi yöunet. Menin nukkuun n. klo: 00.30 ja nyt oon ollut jo tunnin hereillä. Poitsukin lähti jo töihin, niin se kai mutkin hereille sai sillai alitajuisesti. Tai jotenkin. Ei sillä, että jotain tonne makkariini kuulisin; se on tän huushollin kauimmaisessa nurkassa vai pitäisikö sanoa itäsiivessä
Silmänisku.

Mua muuten vähän häirittee kun ei tässä toi esikatselu toimi sillai kuin ennen. Mää niin totuin sitä käyttään. Tosi hyvä apuväline postauksen muokkaukseen ennen julkasemista, kun se näytti postauksen sellaisena kuin se oli kirjoitettukin. Mää kum muutenkin oon niin tarkka kirjotusvirheitten suhtaan. Vai pitäskö sanoo kirjotusvirheettömyyden ?

Blogin kirjottajan nimikään ei ole viälä näkyvissä, eikä sähköpostiosote. Mää ne
joskus viime viikolla lisäilin itte. No, kaipa sekin asia siitä paranee ajan mittaan, kun nää kaikki uudistukset on loksahtaneet paikoilleen.
Tuomakselle vaan tsemppiä ! Kyllä se siitä !

Tosta tulikin mieleen, että taidanpa hakea kupillisen kahvia tähän seurakseni ja lähteä seikkaileen blogitaustojen ihmeelliseen maailmaan
.
Taas vaihteeksi. Ajattelin myös ottaa itseäni niskasta kiinni, - vaikka se onkin eilisen koneella istumisen jäljiltä ihan jumissa -, ja kommentoidakin taas muutamiin blogeihin. Jatkan siis eilistä blogikierrostani, joka on pitkä kuin nälkävuosi. Sieltä on jo löytynyt sellaisiakin jotka ei oo päivittynyt herran aikoihin.

Esittelen vielä viimesimmät ale-ostokseni. Tähän aikaan kun joululiinoja (ym. joulutavaraa)  saa todella halvalla, jopa -70% alennuksella, niin ostan aina muutamalla eurolla seuraavaksi jouluksi uudet liinat.
Tuossapa on olkkarin isoon ruokapöytään liina, sohvapöydälle liina, pari kaitaliinaa kirjahyllyn ja Apteekkarin päälle ja pari patakinnasta. Hintaa yhteensä 15 euroa. Toi iso liina, kuvassa vasemmassa ylänurkassa, maksaa normaalisti 29.90 euroa. Niin se hintalappu väitti.

Joo, ja jotka sitten yleensä siivoan vuoden aikana johonkin komeron nurkkaan niin, että en niitä sitten joulun aikaan löydä mistään.


Ha-haa, mutta nyt mulla onkin Apteekkari. Sieltä löytyy oikein hyvin järjesteltynä kaikki pöytätuukit.