Aihe on nimittäin samalla kertaa vähän nolo että huvittava. Riippuu tietysti siitä kuinka asiaa katsoo. Huumorilla vai tosikkomaisuudella. Ihan kuinka vaan. Toivottavasti nyt kumminkin löytyy sitä huumoria enemmän.

Mulla on harvinainen kissa. Tai niin ainakin joka ainoo eläinlääkäri, siis millä me ollaan käyty, on väittänyt. Se meinaan nylkyttää sillai jalkaa vasten eli samalla tavalla kun koiratkin. Se on kuulemma perin juurin harvinaista, että kissa tekee sillai.

Kun mää tai Poitsu mennään huilaan tahi nukkuun, niin eikös se kissa oo samantien jalan päällä niin, että sen kaikki neljä jalkaa on leveellään (hajareisin ?). Siinä se nylkyttää lasittunut katse silmissään ja se kestää vaikka kuinka kauan. Välillä se pitää vähän vermeitten pesut
aukoo ja jatkaa sitten taas.

Vaikka sen ajaa pois (tietysti), niin ei mee kuin hetki kun se tulee takaisin. Vuodenajallakaan ei oo mitään merkitystä, eikä näköjään sillä, että se on leikattu kolli. Eikä se tee sitä muuten kuin Poitsun tai mun jalkaa vasten. Vieraat ei siis saa kokea sellaista läheisyyttä.

Pystyasennossa se ei tee sitä, ainakaan vielä oo tehnyt ja toivottavasti ei teekään. Sithän se alkais muistuttaan koiraa enemmän kuin kissaa.
Onkoos kukaan muu törmännyt samanlaiseen ilmiöön ?

 

 

Sit asiasta ihan toiseen. Tässä on nyt sit mun ensimmäiset 3D - korttini:

 

Kortit ei oo mihkään suuntaan vinkurassa ja noi ääriviivatarratkin on ihan suorassa. Kuvakulma vaan vääristää. Tekstitkin vielä puuttuu, kun en oo päättänyt kenellekä ne lähetän. Vai lähetänkö kenellekään.

Super-hyper-suuret kiitokset hyvälle ystävälle noista ääriviivatarroista. Enhän mää aikasemmin ees tiennyt, että niitä on noin hienojakin olemassa.

 

Ei sit muuta kuin hyvää keskiviikon jatkoa kaikille !