Niin siis eilinen päivä. Vieläkin oon ihan ryytynyt ja jalat ihan poikki.
Lähdettiin Poitsun kanssa liikkeelle klo: 12.30. Ensin mentiin kaupoille, josta kävin mm.
ostamassa vähän tuliaisia sairaalaan vietäväksi. Niin yksi ystäväni on taas siellä YSP1:llä ja toinen ystäväni sitten taas toisessa sairaalassa.

Sitten hypättiin bussiin ja käytiin viemässä sukuhaudalle sellainen takorautainen kynttiläteline neljälle hautakynttilälle. On muuten näppärä vehje. Nyt sen sai hyvin painettua paikalleenkin, kun maa on vielä sula. Käveltiin hautausmaa päästä päähän, kun se kukkakauppa, josta ostin sen telineen, sattuu oleen toisessa päässä hautausmaata ja meidän sukuhauta taas toisessa päässä.


No sit oli se homma hoidettu. Hypättiin taas bussiin ja paineltiin keskustaan asioille. Olisin kuvitellut siellä olevan paljon enemmän
kin väkeä kun eiköös veronpalautukset maksettu jo eilen ? Niille jotka palautuksia sai. Ihan hyvin siellä pääsi siihen aikaan kulkeen, illalla olikin sitten jo enemmän väkeä liikkeellä.

Hoidettiin asiat ja mentiin elokuviin. Päivänäytökseen, klo: 15.15, katsoon Quantum of Solace, kun oli se 5 euron torstai.http://www.finnkino.fi/files/items/FK_kamaa/Events_SuperPva.jpg

http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/872/872944/quantum-of-solace-20080509114307982.jpg


Mää en erityisemmin välittänyt tosta leffasta. Liikaa tappelu- ja takaa-ajo kohtauksia mun makuuni. No, tulipahan sekin katsottua, kun kaikki muutkin Bondit oon katsonut. Toiset jopa kymmeneen kertaan. Mun mielestäni ainoa oikea Bond on Sean Connery.
Se on muissakin elokuvarooleissa ollut hyvä, ei ainoastaan James Bondina.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/9/99/007Connery.jpg


Conneryn jälkeen tuli George Lazenby, joka kans sopi Bondiksi, mutta jonka nimen harva edes muistaa. Lazenby oli Bondina vain yhdessä Bondissa:  On Her Majesty's Secret Service, Hänen Majesteettinsa Salaisessa Palveluksessa. Se on just se leffa, jossa Bond meni naimisiin.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/f/f8/007Lazenby.jpeg


Roger Moorekin menettelee, sillä on hyviä Bondimaisia ilmeitä,
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/0/01/007Moore.jpg


mutta sen jälkeen onkin sitten ollut sekalaista seurakuntaa.


Timothy Dalton
. Ihana mies, mutta ei kovin ihmeellinen Bondina,
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/5/52/007Dalton.jpg


Pierce Brosnan, ihana mies tämäkin
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/4/42/007Brosnan.jpg

ja Daniel Graig.
http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/870/870278/quantum-of-solace-20080429083959357.jpgNo joo, se Bondista.

Leffan jälkeen,
kello oli vähän yli 5, mää suuntasin bussilla YSP1:lle katsoon ystävääni ja lähdin sieltä pois kahdeksalta, siis klo: 20.00, kun vierailuaika päättyi. Bussilla kaupunkiin ja kaupungista toisella bussilla kotio. Tuli siinä päivän aikana reissattua bussilla ympäri kaupunkia ja tulipahan päivälle mittaa ihan tarpeeksi, noin ninku meikäläisen rapakunnon huomioon ottaen. Olin kotona klo: 21 jälkeen.Ai niin, se on sitten taas perstaki !


1248229uq7jv9bphn.gif