Kirjoittelen huomenna, nyt meen nukkuun. Hyvää yötä !

Lisäys 18.12.2008.


Hieno on, hieno ! Toi Apteekkari meinaan.

Ja sitten, laiska töitään lukee:
Tonne lipastoon kun järjestelin tavaroita, niin täytyi samalla siivota pari vaatekomeroa ja puolet vaatehuoneestakin. Järjestelin kenkänikin ja keräsin taas ison laatikollisen tavaraa Pelastusarmeijaan. Siinä laatikollisessa on mm. 8 paria kenkiä ja 7 laukkua. Eli yks homma poikii taas tusinan lisähommaa.
Kohta oon jynssännyt koko huushollin, mikä ei tietysti sinänsä oo mikään huono homma. Saapahan kerrankin kaiken kerralla järjestykseen. Tai sitten ei.

Pesutupa-aikakin on tänään. Täytyy pestä kaikki petivaatteet, kun äiti tulee tänne. Ettei niissä sitten oo liikoja kissankarvoja ja pölyä, kun äitellä on se astma  (ei allergia-astma, vaan keuhkojen tilavuusastma).

Eilen tuli sit vahattua, kolmeen kertaan, eteisen lattia ja osa olkkarin lattiasta.
Tänään on mun makkarin ja loppuosa olkkarin lattiasta vuoro. Kun ei koko lattiaa voi kerralla vahata, täytyy mööpelitkin johonkin tunkee sen vahauksen ajaksi. Lainaiskohan Harry Potter mulle sitä sen sauvaa, että saisin mööpelit killuun ilmassa sen vahauksen ja vahan kuivumisen ajan ?
 Ja kun ton vahausurakan on alottanut, niin täytyy se sit tehdä kokonaan. Ei niitä lattiassa olevia vaharajoja kukaan kattele. En mää ainakaan.
Eräs hyvä blogiystäväni varmaan ihailee, tai siis ihaili jo, tätä enkeliä. Sain sen muutama vuosi sitten äiteltä joululahjaksi ja se on varmaan kaunein tuikullinen enkeli jonka olen nähnyt. Eikä se ole mikään pikkuinen; korkeutta on sellaiset 30 cm ja rapiat päälle.
Jahas. Jottei tää ihan höpötykseksi menisi, niin nyt aloitan tämän päivän "urakan".
Niin ja se tärkein juttu viä: mää en huhki velvollisuudesta vaan ihan ilolla. Mua ei ota päähän jos joku paikka jää vähän vähemmälle puunaukselle. Kyllä se joulu tulee meille, vaikkei täällä joka paikka niin kiiltäisikään. Mulla vaan ei oo ollut tällaista joulufiilistä moneen vuoteen ja nyt otan siitä kaiken ilon irti.
Happy