siis minä.


haastoi kertomaan 5 omituisuuttani ja kyllähän mää niitä voin kertoa vaikka viiskymmentä. Tää kysely on aikaisemminkin kiertänyt lokistaniaa, mutta viis siitä, tai kuus.


"Paljastan viisi omituista tapaani.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi (5) ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."
1.)
Kun tiskaan ja laitan astiat tiskikaappiin, niin niiden pitää olla mallijärjestyksessä; samanlaiset lasit peräkkäin, samanlaiset lautaset vierekkäin, jne.

2.)
Nyt täytyy kysyä Poitsulta apuja, hetkinen...
Kuuntelen heviä. Se on kuulemma omituista mun ikäiselleni. En mää itse sitä niin omituisena pidä.

3.)
Koska olen neurootikko, niin oon ihan hirveän pilkuntarkka.
Joskus työelämässä se oli sekä siunaus, että kirous. Kun esimerkiksi menin vapaapäiviltä takaisin töihin, niin ensimmäisenä siivosin kaapit ja hyllyt, jotta kaikki tavarat oli niille tarkoitetuilla paikoilla. En pystynyt aloittaan töitä ilman tuota ko. episodia, kun tiesin, että se helpottaa työn tekoa sitten kun rysis pukkaa. Ei tarvinnut esim. etsiä pulloja mistä milloinkin.
En osaa tehdä ns. ämmänsiivousta, siis siivota vain päälimmäisiä. Mää joko siivoon kunnolla tai sit en ollenkaan.
Kaikki hakemukset yms. täytän aina ihan pilkuntarkasti ja mielummin vielä kotona jos se vaan on mahdollista. Jos teen kirjoitusvirheitä tai sanamuoto on mielestäni väärä, niin käytän korjauslakkaa ja kirjoitan uudelleen.
Jne.

4.)
Olen liian kiltti ja palvelualtis  (= kiltintytön syndrooman + koulutuksen tulos). Esimerkkejä olis vaikka kuinka paljon, tässä pari niistä:
Seurustelin kymmenisen vuotta sitten miehen kanssa joka poltti, tai polttaa kai vieläkin. Niin, siis tupakkaa. Hän ei päässyt aamulla sängystäkään ylös jos ei ensin vetänyt savuja. No, mitäs minä sitten tein ? Katoin ensin aamupalapöydän valmiiksi ja menin sitten herättään häntä valmiiksi sytytetyn tupakan kanssa. Jaa, että mitä omituista siinä oli ?
No kun mää en polta.
Toinen juttu liittyy myös miessuhteisiin. Olen aina saunassa käydessämme pessyt avokkaani/kihlattuni. Jokainen on ottanut sen pesijäpalvelun mielihyvin vastaan.

5
.
)
Kaikki ne edellisen kyselyn vastaukset.Haastan kuin haastankin muutaman jatkaan tätä haastetta eli

ja jatkakoon ken tahtoo.          

Video ei taaskaan liity mitenkään mihinkään, mutta biisi on osuva.