Susikairan Akka

heitti haasteella. Pitäis kuvata pahimmat paikat, tai paha paikka, huushollista. Nyt ei oo kuin yksi hirvittävä kohde, kun oon saanut makkarinkin pysyyn siistinä.

Saanko esitellä, ja esittelen vaikken saisikaan, mun "työpisteeni". Ei se mikään varsinainen työpiste oo, kun en töissäkään käy, enkä sitä paitsi
oo mitään varsinaista päätetyötä koskaan tehnytkään.

Tietsikkani majailee keskellä olkkarin ruokapöytää  (sen pöydän nimi on ihan oikeesti Queen Anne)  ja jouluksi tietsikalle täytyy keksiä uus paikka jostain. Todennäköisesti mun kirjoituspöydältä, jossa nyt majailee ompelukoneet.

2092728.jpg


Tietsikan ympäristössä lojuu vetoketjulaatikosta lähtien kaikkea mahdollista: meikkipussi, pari vihkoa, pari kameraa, cd-teline, korvakuulokkeet, penaali, käyttämättömiä meikkejä vanhassa karamellilaatikossa, kansio, viivottimia, nitoja, rei'ittäjä, peitelakkapullo, kissojen matto
peti ja kaikkee muuta.

Noi meikit etsin kaapeista viikko sitten käydäkseni
ne läpi vanhat roskiin-tyyliin. Ihan sydäntä riipas kun Lancômen meikkivoiteet ja ripsivärit on mennyt auttamattomasti vanhoiksi ja kuivuneet. Enhän mää oo pariin vuoteen meikannut, johtuen tästä olotilastani, mutta jostain nyt tuli se fiilis, että vois taas alkaa meikata. Silloin kun olin työelämässä, niin en juuri pistänyt päätäni huushollista ulos ilman meikkiä ja hiustenlaittoa. Niin se elämä muuttuu.
N
yt täytyy ensteks hankkia ripsiväri ja meikkivoide. En tosin raski nyt Lancômea ostaa. Se olis sellainen 50 euron "sijoitus", jos riittääkään. HUI ! Ei kestä persaus semmottia summia.


2092742.jpg


2092765.jpg

Ja haastetuksi "joutuvat":