SatuJana
se taas muisti mua sähköpostilla ja sai
tässä huushollissa aikaiseksi pikkuisen hysteerisen kohtauksen.
Pistäkää nyt hyvät ystävät ja kylänmiehet ja -naiset tää hauska kiertoon.


1984648.jpg


1984630.jpg


1984641.jpg


1984644.jpg


1984650.jpg


1984628.jpgTää päivä on ollut hyvä päivä muutenkin. Pajalla oli mukavaa. Ajatelkaa nyt, mulla on koko ajan suurin piirtein suupielet korvissa, kun on niin hienoo pystyä tekeen ees jotakin. No, enhän mää omaa työpanostani millään lailla väheksy. En suinkaan !

Lounaalla oli tänään nakkikastike ja lohkoperunat/kokoperunat ja kasvisvaihtoehtona nakko
kastike (nakko=kasvismakkara). Salaattipöydässä oli ainakin ananas-porkkanaraaste, fetasalaatti, broilersalaatti, kurkkupikkelsi ja sit jälkiruokana oli persikkavispipuuro. Aah, ihanaa ja unelmankevyttä !
Huomenna on riistakäristys ja perunasose. Kasvisvaihtoehtona juurespaistos, tai siis joku muu sellainen, enpä nyt muista. Enkä muista jälkiruokaakaan.

Oonkoos muistanut hehkuttaa, että siellä tehdään kaikki ruoat alusta asti itse ? No, on joitakin poikkeuksia, kuten esim. makkarat. Niin alusta asti ei sentäs tehdä. Ruoka on oikein kotiruokaa ja ilmeisen maistuvaa, koska sitä ei yleensä lautasille pahemmin jää.

Noi salaatit on mulle sellainen ihmetyksen aihe. Positiivisessa mielessä.
Vaihtoehtoja on aina 4-5. Ne tehdään valmiiksi asti, eikä asiakkaan tarvitse koota salaattiaan itse niistä samoista iänikuisista raaka-aineista niin kuin tyyliin; lehtisalaatti/kiinankaali/kaali, tomaatti, kurkku, porkkanaraaste jollakin lisukkeella, jalopenot, oliivit, paprika, herkkusienet. Jäk, että mää oon kyllästynyt sellaisiin salaattipöytiin !

Hintakaan ei ole paha, lounas maksaa muistaakseni 5.80 euroa ulkopuolisille ja meille joilla on Iideshovikortti se maksaa 3.50 euroa. Arvatkaapa syönkö siellä vai kotona ?


Joko tuli nälkä ?

Jos ei
nyt jo oo, niin sit jatkan vielä vähän.
Leivätkin siellä leivotaan itse, puhumattakaan pullista, kakuista, piirakoista, kääretortuista yms. Siellähän on pitopalvelutoimintaakin eli sieltä saa tilata kissanristiäisiinsä leivonnaiset ym. herkut.
Koko päivän on saatavana erilaisia kahvileipiä ja esim. voileipiä, täytettyjä sämpylöitä ja pikkupitsoja. Oikeestaan saan olla ylpee, että oon päässyt sellaiseen paikkaan. Ei tarvitse hävetä
myyntituotteita, niin kuin on joskus tarvinnut. Tosin se oli ihan väliaikaista, kestin sitä puoli vuotta, mutta se on sitten taas toinen tarina se.*kuiskaa ihan hiljaa*
Meillä ei takkua tänään Vuodatuskaan.
Vielä.