Lopussa lisäys 30.10.2008.Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä tapauksessa ihan kirjaimellisesti. Katsokaa ja ihailkaa !

Canon PowerShot SX10 IS

Mulla ei oo tuollaista. Vielä !
Kuola vaan valuu suusta, kun katselen noita ton kameran kuvia. Nyt meinaan tuli uuden kameran osto ajankohtaiseksi, kun pudotin ton tän hetkisen, Konica Minolta Dimage Z10 - kamerani ja siitä murtui akkukotelon kannen toinen pidikenippeli. Mikä lieneekään oikealta nimeltään.
Määhän en voi olla ilman kameraa. Se on yksi mun elinehdoistani. Ostin ensimmäisen kamerani 12-vuotiaana, sellaisen taskukameran l. pokkarin. Kais muistatte minkälaisia ne oli ? Sitä ennen kuvasin papan vanhalla laatikkokameralla, jolla tulikin huippuhyviä ja tarkkoja kuvia. Se varmaan toimii vieläkin, en vaan tiedä saako siihen mistään enää ostettua filmiä.
Niin siis, mulla on ollut kamera jotakuinkin 38 vuotta eli lähestulkoon aina.
Mullahan on nyt siis tällainen:
Kyllä sillä pystyy joten kuten kuvia ottaan, kun painaa vähän väliä sitä patterikotelon kantta, mutta korjattua sitä tuskin saa.
Voi, voi !
Ai, niin ! En oo viä kokeillu sitä joka paikan korjausvermettä eli nippusidettä. Täytyneekin kokeilla vielä sitä. *
Nyt elänkin toivossa, että saan tuollaisen 
Canon PowerShot SX10 IS - kameran lahjaksi. Muutaman sen pääherkuista mainitsen tässä ihan erikseen eli ne tärkeimmät: 10 megapikseliä ja 20-kertainen optinen zoomi.
Tral-lal-lal-laa !

*
Lisäys 30.10.2008:
Otin sen jokamiehen korjausvermeen käyttöön ja hyvin se virkansa hoitaa. Kyllä pysyy luukku kiinni. Piti vielä sanomani, että mää tykkään ottaa lähikuvia ja ton 
Canon PowerShot SX10 IS - kameran kinovastaavuus on 28-560 mm. Noissa normidigikameroissahan toi polttoväli on keskimäärin sellaista 150mm luokkaa. Mun nykyisessäkin kamerassa se on peräti 36 - 290mm, mutta että 28 - 560mm ! Huikeeta !
Tral-lal-lal-lal-laa !

Ja mitä ton kameran kokoon tulee, niin sehän on pieni. Eipä sitä noista kuvista uskoisi. Ne strategiset mitat on:

12,4 cm x 8,83 cm x 8,69 cm ja paino 560 g.

Tral-lal-lal-lal-lal-laa !

                               
Myspace Countdowns, Christmas Countdowns at WishAFriend.com                                
Myspace Countdowns, Scorpio Countdowns at WishAFriend.com