Tän tosi sekasen päivän "vastapainoksi", tai oikeammin kai sopivaksi jatkoksi, jatkan esittelemällä

Selviytymispakkaukseni,
eli mitä laukkuni sisältää.


1896237.jpg

Tää haaste-kysely-testi-kilpailu-mikäsittenlieneekään löytyi Susikairan Akalta ja jatkan auliisti tämän levittämistä halki koko blogistanian !

Mulla on aina reppu mukana. Muutakin kuin tää mahareppu eli räntty. No, juhliin otan sentään laukun ja niitä kyllä riittää, vaikken ole käynyt juhlissakaan pariin vuoteen.


Ja sitten esittelyyn.
Reppu on hieno Bedrockin yksilö. Ostettu Vantaalta Korson suutarilta huimaan 20 euron hintaan.


1894104.jpg


1894097.jpg

Ja sitten sisältö, vasemmalta oikealle:
Punainen Tapauskansio Anne Aa Apataa. Sen päällä on lääkedosetti ja silmälasit koteloineen.
Aurinkolasit, kampa ja kolikoita. Avaimet, kännykkä, bussikortti ja kankainen varakassi.

Jokaiikalla pitäisi olla kankainen varakassi, jotta saatais tota muovijätevuorta pienemmäksi. Kohta me hukutaan siihen moskaan. Mää en maksanut tosta kassista kuin 0,70 euroa. Ostin sen K-kaupasta ja kun se joskus aikanaan hajoo käyttökelvottomaksi, niin siitä on sittenkin vielä hyötyä. Se maatuu maaksi tai sytyttää puut saunan pesässä, koska se on puuvillaa. Eikä sen aikaansaama savukaan oo mitään saastetta.
Ugh ! Olen puhunut !

Jatkanpa taas selvittelyä.
Kaksi yliviivauskynää, kuulakärkikynä ja lyijykynä. 3 cd-levyä; Juice & Mikko, Evanescencen Open Door ja SonatA Arctican  Don't Say A Word. Kynäkotelo, siis oikea penaali, Patricia Cornwellin kirja ja iso tummansininen sadeviitta, joka näyttää kuvassa mustalta möykyltä. Kutimeni eli keskeneräisiä vauvan myssyjä kolme kappaletta.
Bussiaikataulukirja, nippu pieniä muistiinpanokartonkeja ja 14 postikorttia, jotka oon ostellut viimeisen puolen vuoden aikana vähän sieltä sun täältä. Ystäville lähetettäviksi.

Päällimmäinen kortti on tehty Iideshovin työpajalla. Kissan pää on puinen ja pohjakartongin päällä on pellavakangas. On sitten todella kaunis kortti. Hiano !

Heitänpä tämän utelun etiäppäin:
Ottakaahan tää völjyynne, nääs. Ja kaikki muutki voi ton ottaa. Tiätty.

651071c38fstczka.gif

Hvää ötyä !