Imuri hajos !
Sen moottori kärähti. Nyt(kin) tässä huushollissa
on aika mielenkiintoinen katku. Alkaa vaikuttaa siltä, että meillä haisee jatkuvasti jokin. Siis haisee jokin tähän huusholliin kuulumaton haju.

Ja taas lauletaan, että
"Hui, hai, hermot meni,
ei tätä Anne kestä enää !"

Kynnenaluset on tikkuja täynnä. Oon meinaan raapinut päätäni ja miettinyt, että mistä keksis rahat imuriin. Tässä huushollissa ei pärjää päivääkään ilman imuria. Syykin on varmana kaikille selvä.

Selailin NetAnttilan sivuja ja sieltä
pompahti esiin vanha kunnon Huuveri. No, ei se aito pallo ole, mutta Huuveri kumminkin. Onkos kellään kokemusta nykyajan Huuvereista ? Entivanhaanhan se kesti isältä pojalle, tai piti tietysti sanoo, että äidiltä tyttärelle. Mitenkääs lie kestävyyden kanssa nykyään ?

1871860.jpg

Toi ei olis kauheen pahan hintainen tehoonsa nähden. Jos kiinnostaa, niin lisätietoja löydät kuvaa klikkaamalla. Huuto.netistä en uskalla imuria huutaa, se on liian riskaabelia touhua. En oo onnistunut huutaan sieltä edes sopivia rintsikoita, saati sitten, että onnistuisin imurin ostossa. Sen pitää olla uusi, että siihen saa takuunkin.

Ai niin, oonhan mää Huuto.netistä huutanut paljon muuta kivaa: kippoja, kuppeja, kirjoja, kankaita, kenkiä, jne.

En tiedä mihin sellaiset kodinkoneliikkeet on vallan kadonneet, jossa myytiin käytettyjä kodinkoneita. Sellaisia joilla oli oikein huoltotakuu. Meinaan niillä kodinkoneilla, ei liikkeillä.
532615sziqsge796.gif
Iiiiiihana kuusikko !