Oon nyt miettiny noita halvatun arvoja.
En ihmisarvooni, vaan noita kammottavia rasva-arvoja.
No, oikeestaan en niitäkään, vaan ton vaa'an näyttämää lukemaa. Painoo tarttee saada pudotettua oman
päänupin takia ja se olis ihan välttämätöntäkin, kun ajattelin elää vielä seuraavat 30-40 vuotta.
Ihan meinaan piruuttani !


Pari blogiystävää (ainakin Doris50 ja Liskosisko) pienenee silmissä ja se on saanut mut ajatteleen tätä hirveetä kilomäärää jota mukanani raahaan. Jotakuinkin 35kg ylimääräistä.
Doris50 blogista löysin virtuaaliminäni, tai siis muokkasin
* sen siellä, vaikkakaan se ei ole lähellekään sen oloinen kuin toi nainen joka mua peilistä katsoo. Toi on muokattu isorintaiseksi, muttei oo lähelläkään mun mittojani. Puolet lisää ton kuvan naisen rintavarustukseen, niin sit olis vähä sinne päin. Persaus on jotakuinkin tommonen.


1863238.jpg1863243.jpg
1863246.jpg1863250.jpg

Kun olis vielä kolmekymppisen iho. Nykyään mun ihoni näyttää paikka paikoin vanhalta kurttuiselta kurpitsalta ja se ylimääräinen mahareppu ja kyljet näyttää
paikka paikoin perunapellolta.


Nyt viikonlopun aikana mää sitten siivoan jääkaappini. Se homma on niin kuin valmistautumista tähän alamäkilähtöön.
Maanantaina
sattuu sopivasti oleen 1. päivä ja sillon starttaan. Tavoitehan pitää aina olla ja laskeskelin tossa, että 9 kuukauden päästä mun sitten pitäisi olla omanpainoiseni, eikä kumminkaan tartte pitää mitään kamalaa nälkäkuuria.

328646fj4d92wocl.gif


Ensin muutan ruokailutottumuksiani rasvan ja sokerin osalta. Se on se tärkein juttu. Siitä se sitten lähtee. Hitaasti, mutta varmasti !

Eetu Etanakin pääsi taas juttuun mukaan. Se se vasta on sitkee sissi.

133312s3xkdha3n9.gifMää en tuijota ihannepainoihin. Semmonen ihminen on tosi vaikee löytää, joka täydellisesti sopisi kaiken maailman ihannetaulukoihin; ihannepainoihin, -mittoihin -laatuihin, -väreihin, jne. Omanpainoinen on hyvä sana.
Ne taulukot sais huitasta huitsin Nevadaan. Ei kumminkaan Turkuun. Onkoos siellä vielä sen niminen kauppa ?

Lähtömittojani en laita, mutta laitan viikottain tänne ylös sen paljonko on kiloja pudonnut ja sen kuinka paljon senttejä on lähtenyt. Kuulostaa aikas optimistiselta, mutta ei kai sitä painoo saa putoon jos ajattelee jo etukäteen epäonnistuvansa !*näistä tyylimuokkauksista yms. tulee IHAN AINA mieleen Kati

http://sl.glitter-graphics.net/pub/1360/1360521v9z61tjjye.gif