Tässä päivänä muutamana eräälle lähipiirini ns. luomakunnan kruunulle soitti Viasatin lautasantennikauppias  (mikä lieneekään viralliselta nimeltään). No, se kauppias meni  (tuli ?) sitten oikein paikan päälle katsomaan mihinkä päin talon nurkkaa sen lautasen saisi viriteltyä.
Löivät sitten nämä kaksi luomakunnan kruunua viisaat (?) päänsä yhteen ja totesivat aikansa pohdittuaan, ettei sitä lautasantennia voi asentaa ollenkaan kun tontilla on niin paljon puita, että ne estää sen antennin toimivuuden.
Talon emäntä oli nimittäin hyvin selvin sanakääntein ilmoittanut, että yhtäkään puuta ei tontilta kaadeta mokoman härpäkkeen takia. Semminkin, kun ei ollut mitään takeita siitä auttaisiko puiden kaataminen ratkaisemaan näkyvyysongelman vai pitäisikö sen lisäksi kaataa naapurinkin puut ja vielä Tiehallinnonkin (TVH:n) puut.

Eilen sitten tuolle ko.
luomakunnan kruunulle tuli postissa iiiiiiiso paketti. Paketista kuoriutui Viasatin lautasantenni.

Täytyihän se tilata, kun Viasatilla on
nyt sellainen tarjous, että sen lautasantennin saa ilmaiseksi. Vaikka
a. sille ei löydy sopivaa paikkaa
b. edellä mainitun asian takia se ei toimi
c. autokatos, jakeluauton perävaunu ja autotalli  (johon ei mahdu auto)  on jo nyt täynnä kaikkea mahdollista tavaraa ja roinaa periaatteella sitä-voi-joskus-tarvita.1788121.jpg
Asiasta toiseen tai vaikka kolmanteen.
Täällä "saa" tänään ihan ilmaiseksi kuunnella festaribändejä, ne kun esiintyy tossa reilun kilometrin päässä.1787874.jpg

Kuka bongaa luvun 33 000 ?