Tassutalli.com - Eläimen ystävän valinta


Meinaan palvelua. Tämän postauksen kirjoitan ihan oma-alotteisesti, enkä ko. lemmikkieläintarvikeliikkeen pyynnöstä. Olen todella tyytyväinen sieltä saamaani palveluun ja taatusti pysyn ko. firman asiakkaana jatkossakin.

Ostin noin viikko sitten kissoilleni kiipeilypuun. Päädyin tuohon alla olevaan malliin sen tukevuuden takia.  Onhan se kaiketikin yleisesti tiedossa, että meillä on 5 kissaa ?
Siksi kiipeilypuunkin täytyi  (täytyy !) olla tukeva  (toi Linna on). Kiertelin ja katselin kaikenlaisia puita, mutta ne kaikki oli liian pieniä (80 x 80 cm) ja kokoonsa nähden hirveen hintaisia 270 - 360 €, eikä kyse suinkaan ole Catmax-puista. Tukevuuteenkaan en ollut tyytyväinen, painavin niistä painoi n. 25 kg, joten ei semmonen kestäis meitin Viisikon käytössä.

Löysin Tassutallin sivut surffaillessani netissä ja näin siellä tuon ko. kiipeilypuun. Olin aikaisemmin katsellut samaa puuta yhdessä isossa lemmikkieläintarvikeliikkeessä, jossa sillä on hintaa 270 € ! Linna oli/on malleista ainoa, jolla on painoa n. 50kg ja pohja on n. 1m x 1m. Se siis ON tukeva.
Lähetinkin heti sähköpostia Tassutalliin eli viime tiistaina 8.4.2008 ja sain viestiini vastauksen samana päivänä. Kaupoissa ei kauan nokka tuhissut;  tuo Linna toimitettiin kotiovelleni seuraavana päivänä eli keskiviikkona 9.4.2008.

En muista koska olisin vastaavan tasoiseen palveluun törmännyt. Ihan uskomatonta ! Kaiken lisäksi Tassutallin pariskunta on tosi ystävällinen ja sydämellinen pariskunta. Vieläkin tän vanhan nahan mieltä lämmittää. Paljon kiitoksia heille !
Kissan kiipeilypuu Linna

Klikkaa kuvaa, niin näet mitä mieltä Viisikko tuosta puusta on.

fetch.dll?action=MyPhotos_GetPubPhoto&PhHuomisessa postauksessa kerron mitä posti toi mulle tänään. Täytyy ottaa muutama kuva ensin ja ne onnistuu päivänvalolla parhaiten. Paketin lähettäjä löytyy täältä blogistaniasta.