Minä kans sano pikkusonni ja hyppäs ison talon karjaan.

Eli:
Yhdenlainen hauska villitys näyttää taas vallanneen blogit.
Mää bongasin tän Tarhikselta. Tietty. Voi, ja ihastuin tohon konttaavaan vauvaan.redroses.gif    redroses.gif    redroses.gif    redroses.gif
Andy Rooney sanoo:
"Kun ikää tulee lisää, arvostan eniten yli nelikymppisiä naisia.
Tässä vain pari syytä miksi".


redroses.gif

Yli nelikymppinen nainen ei ikinä herätä sinua yöllä kysyäkseen
"Mitä mietit ?", sillä häntä ei todellakaan kiinnosta mitä mietit.

redroses.gif

Jos yli nelikymppinen nainen ei halua katsoa matsia, hän ei istu perseellään valittamassa siitä. Hän tekee jotain, mitä haluaa tehdä. Ja se on yleensä jotain paljon kiinnostavampaa.

redroses.gif

Yli nelikymppinen nainen tuntee itsensä tarpeeksi hyvin ollakseen varma siitä, kuka hän on, mitä hän haluaa ja keneltä sen haluaa.

redroses.gif

Harvat yli nelikymppiset naiset välittävät siitä, mitä sinä mahdat ajatella siitä, mitä he tekevät.

redroses.gif

Yli nelikymppiset naiset ovat arvokkaita. He harvoin aloittavat huutotappelua kanssasi oopperassa tai ravintolassa. Tietenkin, jos aihetta on, he eivät epäröi ampua sinua, jos heillä vain on mahdollisuus selvitä siitä seuraamuksitta.

redroses.gif

Naiset eivät kitsastele kiitoksissaan, jopa ansaitsemattomissa sellaisissa. He tietävät millaista on olla aliarvostettu.

redroses.gif

Yli nelikymppisellä naisella on pokkaa esitellä sinut ystävättärilleen. Nuorempi nainen, jolla on mies, usein jättää parhaan ystävänsäkin huomiotta, koska ei luota mieheensä muiden naisten seurassa. Yli nelikymppistä naista ei voisi vähempää kiinnostaa, jos olet ihastunut hänen ystäväänsä, koska hän tietää, etteivät hänen ystävänsä petä häntä.

redroses.gif

Naisista tulee selvännäkijöitä, kun he ikääntyvät. Sinun ei koskaan tarvitse tunnustaa syntejäsi yli nelikymppiselle naiselle.
He tietävät ne jo.

redroses.gif

Yli nelikymppinen nainen näyttää hyvältä kirkkaanpunaisessa huulipunassa. Kun hän pääsee henkisesti yli muutamasta rypystä, on yli nelikymppinen nainen rutkasti seksikkäämpi kuin hänen nuorempi vastineensa.

redroses.gif

Yli nelikymppiset naiset ovat suorasukaisia ja rehellisiä. He kyllä kertovat suoraan, että olet nuija, jos käyttäydyt kuin nuija. Sinun ei koskaan tarvitse miettiä, mitä mieltä he sinusta ovat.

redroses.gif

Kyllä, me ylistämme yli nelikymppisiä naisia hyvin monista syistä.

Valitettavasti se ei ole molemminpuolista. Jokaista tyrmäävää, fiksua, pärjäävää, seksikästä yli nelikymppistä naista kohti on kalju, pönäkkä, epäsiisti, muinaisjäännemiekkonen verkkaripöksyissään tekemässä itsestään idioottia jonkun parikymppisen tarjoilijattaren kanssa.


Laita tämä kiertämään kaikille tuntemillesi 40+ ja 50+ naisille  sekä  miehille. Miksei myös nuoremmillekin naisille, hekin vielä saapuvat tähän ikään !