Onks pakko, jos ei haluuuuuuuu ?
Kun nyt ei millään pysty, eikä jaksa ajatuksella mihinkään paneutua, varsinkaan vakavaan ja totiseen, niin keksin jotain muuta. Tää ei sit oo tarkotettu sellaisille jotka on syntyny herne nenässä tai no, joo. Tai joilta puuttuu mielikuvitus, mutta mm. lapsille
tästä voisit kertoa.


fleur129.gifLokilikka 2008 -kilpailun yksityiskohtia aletaan näin hyvissä ajoin, pikkuhiljaa,  hioon kun noi joulukiireet kumminki alkaa pikapualiin painaan päälle.

Alustavan ilmottautumisen voit jättää jo nyt  Lokilikat-lokin  kommenttilootaan, mialummin loki-, kotisivu-, tai sähköpostiosottees  kanssa, toi viimeks mainittuhan ei tuu muuta kun vaalilautakunnan näkyviin,  jotta voidaan ottaa yhteyttä sit ku ilmottautuminen alkaa. Jos nyt jostain kumman syystä sen itte unohdat.
            
Varsinainen ilmottautuminen alkaa joulu-tammikuun vaihteessa, kuhan noi em. kiireet alkaa olla ohi ja viimestään tammikuun pualessa välissä alkaa äänestys. Ihan ninku missikisoissa yleensäkin.
Käy siis  heti  lisäämässä tää  Lokilikat loki suasikkeihis,  ettet vaan missaa kilpailua. Niin ja rupee sit kans pikkuhiljaa miettiin minkälaisella kuvalla haluat kilpailuun osallistua.


Nyt sitten ne kaikki harmaat, tualta päänupista, liikkeelle ja vinkkejä järjestävälle taholle.
Mitähä tiatoja osallistujilta vois kysyä ?
Mikääs esimerkiks kollipoikia kiinnostais ?

Niin poikien, kuin tyttöjenkin vinkit huomioidaan.

Vertaa  Lokikolli -kilpailun poikien antamiin tiatoihin.


Sitten vaan kipin, kapin sana kiärtään. 
steps1.gif
fleur129.gif