Muokattu lauantaina 22.9.2007 klo: 19.10
ja muokattu ihan uudestaan keskiviikkona 25.9.2007.


'Uudessa tosi-TV-sarjassa jätetään 8-15 vuotiaat lapset keskenään autiomaahan.
'

Törmäsin tähän juttuun Iines J:n blogissa.
Toivottavasti et Iines loukkaannu tän takia. Mun mielestä mahdollisimman monen pitäis tää asia tietää.
En tiedä kuinka paljon tää juttu ketäkin provosoi, mutta jokaisen omassa kädessähän on se antaako itsensä provosoitua ja millä tavalla.
Lisää tietoa löytyyMitä ihmettä pyörii sellaisten vanhempien päässä, jotka antavat lapsellensa luvan mennä tuollaiseen ohjelmaan mukaan ? Vielä niin, että vastuu tapahtumista on vain vanhemmilla. Kas kun ei ne vapauta koulujaankin kaikesta vastuusta.

Onko julkisuus lapsen hyvinvoinnilla leikkimisen arvoista tai henkisten kärsimysten arvoista ? Lyön pääni pantiksi, että tuossa 40 lapsen joukossa on monta sellaista, jotka saavat ko. ohjelmassa mukanaolo ajastaan  (miten ihmeessä toi kirjoitetaan ?)  ikuisia traumoja vanhempiensa julkisuushimon vuoksi.

Lisäksi mun mielestä on pöyristyttävää, että sarjaa verrataan kesäleiriin ! ? ! Mikä ihmeen kesäleiri tommonen on ?  Taitaa amerikkalainen kesäleiri erota olennaisesti suomalaisesta kesäleiristä.

Tiedänhän mää, ettei mun tarvi sitä sarjaa katsoa, enkä katsoisikaan. Toivottavasti sitä sarjaa ei ees tuoteta Suomeen. Kiukuttaa ja surettaa vaan sen vuoksi, kun ajattelen mitä kaikkea tehdään katsojalukujen kasvattamiseksi lasten kustannuksella.

Olisikohan tässä nyt adressin paikka ?

Ei kai vaan tuollaista sarjaa tuoteta tänne  ? ! ?