Mun piti tää Nelosen   "Greyn diagnoosi"  - testi tehdä jo aikasemmin, mutta unohdin
  sen.  Oho, mikä ihme !  Muistu ny sit mieleen, kun Iines Jii oli sen tehnyt. Kiitos Iines Jii  =) .


Oon siis
Miranda Bailey

"Olet perfektionisti, etkä odota ihmisiltä ympärilläsi yhtään sen vähempää. Jopa silloin kun muut valittavat, he salaa ihailevat sinua siitä, että vaadit heiltä niin paljon.
Perheesi on tukipilarisi, vaikka et ehdikään viettää aikaa perhepiirissä niin paljon kuin haluaisit. Mutta ilman heitä et olisi mitään - ethän voisi näyttää yhdellekään työtoverillesi, että sinäkin olet lopulta vain ihminen."


1879363.jpg


Toi diagnoosi päti varmaan ihan täydellisesti siihen ns. "entiseen" Anneen, muttei enää tähän nykyiseen. Siitä huolimatta toi Miranda on mun lempihenkilöni tossa lempisarjassani.
Roolihahmosta:
Miranda Bailey, koulutuksesta vastaava apulaislääkäri, on niin tiukka, että on saanut lempinimen Natsi. Pitää tiukasti kiinni yksityisyydestään.

Miranda Bailey ei hyväksy Derekin ja Meredithin suhdetta, vaan ottaa Meredithin toimet suurennuslasin alle. Myötätuntoakin löytyy, kun Cristina joutuu leikkauspöydälle ja Meredith kärsii äitinsä kiukunpuuskista.

Kollegat yllättyvät, kun Bailey on kiihkeillä treffeillä aviomiehensä kanssa. Webberin hämmästykseksi Bailey karttelee tarjousta erikoislääkärin virasta, kunnes kertoo olevansa raskaana. Bailey ahkeroi töissä vastapainoksi tulevalle äitiyslomalle ja näyttää myös vieraileville lääkäreille, ettei lempinimi Natsi ole aivan aiheetta saatu.