Eedittiii.............28.8.2007.
Lisäsin tähän eilen otetun kuvan Aleksanterin kirkon kirkontornista. Olisin kuvannut koko kirkkoa, mutta kun siellä on joku remontti meneillään, niin ei huvittanut kirkkoa kuvata niissä valkoisissa "pusseissa".                   860150.jpg


Niin, siis...josko nyt meinaan jatkuisi tämä blogiin kirjoittelu.
Tässon ollut niin paljon taukoa, etten oikein tiedä edes mistä aloittaisin....
Kiitän oikein sydämeni pohjasta Teitä uskolliset, jotka ootte käyneet moikkaamassa blogissani, vaikka ette ole vastausta huhuiluihinne saanetkaan.

Sairaalassa  meni 13 viikkoa   (18.5.-17.8.2007),  sen 3-4 viikon sijaan, mikä oli alkuun tarkoitus. No, tosin itse en uskonut siihen alkuarvioon, koska lääkkeiden kokeilut vie yleensä paljon pitemmän ajan. Sit se maksan reagointi viä siihen päälle.
Sillä reissulla tuli koettua ja nähtyä kaikenlaista. Parasta oli kuitenkin se, että tapasin ihania ihmisiä ja sain paljon uusia ystäviä. Siis IHAN OIKEITA ystäviä; sellaisia jotka ymmärtävät tällaisista sairauksista, eikä tarvitse miettiä onko heillä kykyä ottaa vastaan esim. tietoa minun sairaudestani.

Heidän taistelujaan seuratessa tuli väkisinkin sellainen olo, että minä en suinkaan ole ainut, joka sairastaa vaikeaa ja parantumatonta sairautta. Sain myös paljon uutta tietoa sellaisista sairauksista, joista en ole tähän asti tiennyt kuin nimen. Jos sitäkään.

Se osastohan on SEKÄ somaattisiin, ETTÄ psyykkisiin sairauksiin erikoistunut osasto. Siellä jos missä ymmärsi sen, että ihminen ON kokonaisuus: fyysiset sairaudet vaikuttaa psyykkeeseen ja päinvastoin. Eli kovin ovat  (anteeksi vaan)  tyhmiä sellaiset, jotka eivät sitä halua/EHDI ymmärtämään !
Tai pelkäävät, että ne sairaudet tarttuvat  =)  .Oikein hyvää viikon alkua kaikille !Savolaesittaen:
Mualima on täönnä tahtovia immeisiä:
jottii haluvaa tehä töetä ja toeset tahtoo
heijän antoo se tehä.

Mansesta nääs:
Semmoneh hanu kekä tahtoo jotakis, se kyä
honaa kunka. Ja taas sittes semmonej, joka ei
tahro, se vaan äkkää kaikemmaailman selitykset.

Fundeeraus Turuks:
Jos Sää suutut ja hyppäät sentähren Aurajokkee
ni pääseks Sää sit ylös kun Sää lepyt?

Pohojalaanen:
Sun pitää uskua ittehes. Sä et pysty torellisihin
voimannäyttööhin jonset sä itte tiärä ja usko
jotta soot hyvä.

Jaa niin...melkeen unohtu !
Tamperelaiset huomiooooo !   Taimin  ryhmät alkaa ens maanantaina  3.9.2007.