On tullut viikon aikana täydennettyä keskeneräisten töitten kirstua. Joulupukin konttiin niistä kai suurin osa menee valmistuttuaan.

Pikkusiskolle (21vee), teen Novitan Jenga-langasta kaulahuivia. Ohje on lankakerän vyötteessä. Mukavan tuntuista lankaa ja joutuisaa neulottavaa n:o 8 puikoilla. Ohjeessa käskettiin luoda 16 silmukkaa ja jakaa ne 3:lle puikolle, mutta koska toi mun laskuoppini
ontuu tässä kohtaa, niin loin 18 silmukkaa ja jaoin ne tasan 3:lle puikolle.  Kohtahan toi koreus on jo valmiskin, tupsu tulee viä kumpaankin päähän.

Taidan kyllä ostaa tota lankaa vielä toisenkin kerän, jos vähän jatkais tota kaulaliinaa ja tekis viä sitten tumputkin. Saas ny nähdä sitten kuinka muijan käy ?

251703.jpg

Huuto.netistä ostin 3 viimeisintä Suuri Käsityölehti-lehteä, hinnaksi tuli 13 € postimaksuineen. Ei paha hinta, ei.
Ja kun ei noi ohjeet happane, vaikka ne onkin pari kuukautta "vanhoja".251704.jpg

Sukka- ja tumppulangaksi tuli ostettua pätkävärjättyä (pätkärääkättyä ?)  Novitan Nalle - lankaa, kun ei siinä kaupassa ollut kuin oikeastaan Novitan lankoja. Seuraaviin sukkiin ja tumppuihin ostan kokeilumielessä jotain muuta lankaa.

Näistä tulee pikkusiskolle tumput ja isälle sukat.

251705.jpg

Tulihan sitä sit taas ostettua Novitan Wool'iakin vauvanneuleisiin. Keskosille ajattelin tehdä lisää tumppuja ja "sik-sak"-kypärämyssyjä. Vaaleansinistä lankaa ei ollut, mutta kyllä sitäkin varmasti jostain löytyy.
Ihania neuleita tehdä, kun valmistuvat pienessä ajassa.

Toi isompi työ (oma pusero) on vielä suunnitteluasteella lankojen suhteen. Mikä lanka ja minkä värinen ?
Hhmmm ?


Tässäpä on nyt valinnanvaraa mitä tehdä, ihan mielialan mukaan.